Kontakt os

Har du spørgsmål til os bag plastplanke.dk? Eller ønsker du at høre mere om et bestemt produkt på hjemmesiden? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt.

OM PLASTPLANKE.DK

Plastplanke.dk er en dansk informationshjemmeside, hvis formål er at gøre det nemt og enkelt for virksomheder og private at købe plastplanker og andre produkter i genbrugsplast til gode priser. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med et relevant udvalg inden for bl.a. plastplanker fra danske forhandlere og leverandører. Så har du altid mulighed for at købe plastplanker i høj kvalitet til en god pris.

Plastplanke.dk indeholder reklamelinks, men alle produkter og produktkategorier, som du ser på hjemmesiden, kommer fra troværdige, danske forhandlere og leverandører. Du kan derfor være helt sikker og tryg på hjemmesiden, eller når du indhenter tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med danske forhandlere

Formålet med plastplanke.dk er at hjælpe private og virksomheder med at gøre køb af plastplanker og andre produkter i genbrugsplast nemmere og mere tilgængeligt. Vi samarbejder med en række danske forhandlere og leverandører af miljøvenlige produkter, hvilket betyder, at alle produkter overholder gældende krav og lovgivning og er af høj kvalitet. Dette er til gavn for kunder, samarbejdspartnere og miljøet.

Vi støtter forskellige tiltag

På plastplanke.dk vil vi gerne være med til at gøre en forskel, hvor vi kan. Bl.a. ved at støtte forskellige tiltag, der er igangsat af andre virksomheder og organisationer. F.eks. tiltag med fokus på bæredygtighed, miljøvenlig pakning og affaldssortering. Udover tiltag, der fokuserer på bæredygtighed og miljø, støtter vi også op om andre tiltag, bl.a. etisk, ansvarlig og sikker adfærd på nettet og arbejdspladsen.

affaldssorteringsmaerket-logo-300x300-1.png
StopPapirspild-250x250-1.png

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside indeholder reklamelinks og affiliatelinks, der henviser til produkter og services hos eksterne forhandlere. Køber du et produkt eller en service via én af disse forhandlere, går en procentdel af salgsbeløbet til drift og udvikling af denne hjemmeside – og dermed til at sikre dig og andre brugere en god oplevelse på hjemmesiden.

Alle produkter, som du ser på denne hjemmeside, kommer fra danske forhandlere og producenter – og ejes ikke af denne hjemmeside. Vi indhenter alle informationer om produkterne fra forhandlernes egne hjemmesider, og vi er derfor ikke ansvarlige for tilgængeligheden, rigtigheden eller fejlagtige priser hos disse forhandlere, som vises her på hjemmesiden. Det er dog altid dit eget ansvar hvad du vælger at foretage dig, og ejeren af denne hjemmeside står derfor ikke til ansvar for køb, der foretages via forhandlere nævnt på denne hjemmeside. Vi ønsker dog til enhver tid, at sikre, at alle informationer er så korrekte som muligt, hvorfor informationer og produkter opdateres så ofte som muligt. Vi kan dog ikke garantere rigtigheden af indholdet og informationer hos tredjeparter.